دانشجویان IT

این وبلاگ برای دانشجویان IT است جزوات درسی و پروژه های درسی در آن میباشد

دانشجویان IT

این وبلاگ برای دانشجویان IT است جزوات درسی و پروژه های درسی در آن میباشد

سادگی استفاده از NFC

سادگی استفاده از NFC
در صورت فعال‌سازی NFC روی تلفن همراه خود به راحتی قادر خواهید بود خیلی از کارهای روزمره را به صورت خیلی خیلی ساده به انجام برسانید. به عنوان مثلا می‌توانید فقط با نزدیک کردن گوشی همراه خود به پرینتر، تصاویر را منتقل کرده و چاپ کنید. یا این‌که ممکن است شما و دوستتان بخواهید با یکدیگر در زمینه‌های مختلف تبادل اطلاعات داشته باشید (یا حتی انجام بازی‌های تحت شبکه) به راحتی می‌توانید از این فناوری استفاده کنید.

استفاده‌های روزمره
همانطور که پیشتر گفته شد فناوری NFC می‌تواند همانند کارت های غیرتماسی عمل کرده و دقیقا مسئولیت آنها را به دوش بکشد. یعنی اطلاعاتی را به قرائت‌کننده این گونه کارت‌ها ارسال نماید اما از طرفی دیگر NFC به خودی خود می‌تواند یک قرائت‌کننده نیز محسوب شود که یکی از کاربردهای آن را می‌توان خواندن برچسب‌های دیجیتالی دارای چیپ مخصوص RFID برشمرد. برچسب‌های دیجیتال به برچسب‌هایی گفته می‌شود که حاوی اطلاعات دیجیتالی می‌باشند و با یک دستگاه قرائت‌کننده می‌توان اطلاعات کاملی از محصول یا وسیله‌ای که در حال استفاده از آن هستیم به‌دست آورد. این اطلاعات می‌تواند حاوی متن‌ها و لینک‌ها باشد که به راحتی قابل ذخیره شدن در گوشی موبایل شما هستند. از این برچسب‌ها در تبلیغات و معرفی محصولات، کارت‌های ویزیت و فروشگاه‌ها استفاده می‌شود.

NFC در مدارس و شرکت ها
 از این فناوری در جاهای دیگری همچون مدارس و شرکت‌ها نیز می‌توان استفاده کرد. به عنوان مثال در مدارس می‌توان اطلاعات دقیق از فعالیت‌های دانش‌آموزان را با تگ‌های اطلاعاتی که در برچسب‌ها قرار می‌گیرند ثبت کرده و حتی زمان ورود و خروج، تکالیف، نمره‌ها و ... را در یک برچسب تحویل خانواده‌ها نمایند.
همچنین شما می‌توانید اطلاعات تماس یا شغلی خود را در تصویری از خودتان قرار داده و فقط یک تصویر را به عنوان رزومه کاریتان برای شرکت یا حتی سایت‌های که از NFC پشتیبانی می‌کنند ارسال کنید. البته این برچسب‌ها و یا تصاویر، دارای یک چیپ RFID اختصاصی می‌باشند که با نزدیک کردن دستگاه به آنها فقط می‌توان آن‌ها را خواند.
NFC یا ارتباطات میدان نزدیک قابلیت ارتباطی جدیدی است که می توان از آن برای اتصال امن بین ۲ دستگاهی که در فاصله  کمی از هم قرار دارند، استفاده کرد. علاوه بر مجاورت ۲ گجت لازم است هر دوی آن ها از سخت افزار مخصوصی بهره ببرند. یکی از بارزترین کاربردهای این نوع اتصالات، انواع پرداخت های بی سیم است که روند خرید را بسیار ساده می کند، اما از NFC به خوبی می توان برای انتقال اطلاعات نیزبهره برد. اغلب گجت های جدید آندرویدی دارای قابلیت NFC است، این قابلیت می تواند کارکردهای متنوعی داشته باشد و بسیاری از امور روزمره را ساده تر کند. از زمان معرفی قابلیت NFC، این فناوری در حوزه های گوناگونی به کار گرفته شده است، از انواع پرداخت های الکترونیکی گرفته تا کارکرد به عنوان کارت مترو یا قطار و دیگر روش های اعتبار سنجی سریع کاربر در محیط های حقیقی. برخی شرکت ها نیز از این فناوری برای تولید کارت های عبور ایمن، کارت های ویزیت و حتی بن کارت کارکنان خود بهره برده اند.اگر این فناوری در گوشی یا تبلت شما وجود دارد اما نحوه  استفاده از آن را نمی دانید، با ما در این مطلب همراه شوید.

NFC مخفف عبارت Near Field Communication اتصالات میدان نزدیک است. و همان طور که از نامش برمی آید اگر ۲وسیله در میدانی نزدیک به هم قرار گیرند، می توانند از این قابلیت بهره ببرند. این نوع اتصالات در حقیقت به کمک فرکانس های رادیویی انجام می شود.در حوزه  گوشی های هوشمند، پس از آنکه گوگل در سیستم عامل آندروید ۴٫۰ قابلیت Beam را ارائه کرد، این فناوری جان تازه ای گرفت و از آن پس برای انتقال اطلاعات، داده و حتی فایل های گوناگون استفاده شد. به گزارش zoomit ،به کمک قابلیت Beam آندروید، کاربران می توانند با گرفتن و رها کردن فایل ها، آن ها را به ساده ترین شکل ممکن به گجت دیگری انتقال دهند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد